Eva Kamsteeg
Eva Kamsteeg RTL The Voice Kids

Eva Kamsteeg vrijdagavond te zien in The Voice Kids

Algemeen

ZEEWOLDE - Eva Kamsteeg (12) uit Zeewolde is vrijdagavond 23 april te zien Ć©n te horen in het RTL4-programma The Voice Kids. Eva zat haar basisschooltijd op In de Lichtkring en doet nu theaterhavo (klas 1) op het CCNV in Harderwijk. 

Het wordt vrijdagavond heel spannend. De ā€˜coachesā€™ zitten allemaal met de rug naar Eva toe en de talentvolle Zeewolder zangeres moet er dan met haar auditie voor zien te zorgen dat een of meer van hen zich naar haar toedraaien. Afhankelijk van wie zich omdraait, mag Eva vervolgens een coach kiezen. De mogelijkheden daarbij zijn Sanne Hans alias Miss Montreal, Lars Bos alias Snelle, Ilse DeLange en Ali B. 

Achter de schermen leven vader Henk Jan, moeder Renske, zus Julia en zusje Lara daarbij mee met Eva, samen met de presentatoren Martijn KrabbĆ© en Jamai Loman. Draait niemand zich om, dan eindigt Evaā€™s avontuur vrijdagavond. En anders gaat een van de coaches met Eva aan de slag en zal zij vaker te zien zijn bij de populaire talentenjacht. De uiteindelijke winnaar van The Voice Kids gaat er vandoor met een studiebeurs van ā‚¬ 25.000,-. Het programma begint vrijdagavond om 20.00 uur.

In 2017 werd The Voice Kids gewonnen door de toen 15-jarige Zeewoldense Iris Verhoek. Iris won met haar vertolking van ā€˜Without youā€™ van Mariah Carey. Iris koos destijds Ali B. als haar coach. Welk lied Eva vrijdagavond gaat zingen, blijft tot dat moment een verrassing voor de kijkers.

Evaā€™s muzikale avontuur is te volgen op Instagram: @eva_jaelle.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30