Afbeelding
Rijkwaterstaat

Aankomend weekend weer werkzaamheden aan de A6 bij Lelystad

Algemeen

FLEVOLAND -  Rijkswaterstaat voert ook komend weekend (30 april tot 3 mei) groot onderhoud uit aan de snelweg A6 tussen Lelystad-Noord en de Ketelbrug. De A6 tussen afrit (12) Swifterbant en oprit (11) Lelystad-Noord richting Almere zijn dan afgesloten voor al het verkeer. 

Vorig weekend bleek dat er mede door de meivakantie veel oponthoud was door de werkzaamheden. Rijkswaterstaat vraagt aan de weggebruikers om zich aan de omleidingsroutes te houden en om de reis van te voren te checken. Kijk hiervoor op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden voor actuele verkeersinformatie en vermijd verkeersdrukte. 

De omleidingen worden ter plaatse met gele borden aangegeven. Tijdens de afsluiting blijft afrit (12) Swifterbant bereikbaar. Het verkeer wordt vanaf knooppunt Emmeloord omgeleid over de N50 en de N307. Via oprit (11) Lelystad-Noord wordt het verkeer weer teruggeleid naar de A6 in de richting van Almere. 

Kijk voor meer informatie over het groot onderhoud aan de A6 tussen Lelystad-Noord en Ketelbrug op: A6: groot onderhoud Lelystad-Noord - Ketelbrug | Rijkswaterstaat. Kijk voor actuele informatie over werkzaamheden op de pagina Geplande werkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).