Afbeelding
Eigen foto

Op vakantie? Neem Zeewolde Actueel mee en maak een winnende foto!

Algemeen

ZEEWOLDE – Eindelijk vrij van school en nu lekker genieten van de zomervakantie. Ga je (ver) weg of blijf je thuis? Dat maakt eigenlijk niks uit voor deze fotowedstrijd. Je hoeft alleen maar te zorgen dat je een exemplaar van de Zeewolde Actueel bij de hand hebt om een leuke, gekke, grappige of bijzondere zomervakantiefoto mee te maken! Deelnemen kan tot en met 15 jaar.

Voor de allerleukste foto ligt een waardebon klaar t.w.v. 25 euro, beschikbaar gesteld door Bruna Zeewolde, Kerkstraat 10, 036-5221844. Natuurlijk wordt in de krant een prominent plekje vrijgehouden voor de winnende foto.

Het idee is jezelf of je broer, zus, vriend, vriendin of misschien wel een hele groep (vakantie)vrienden vanaf je vakantieadres, waar dan ook, op de foto te zetten mét een Zeewolde Actueel. Dat kan dus zijn vanaf een ligbedje dobberend op de Middellandse Zee, stoer op een top van een berg tijdens een wandeling, maar ook vanaf een stretcher in de eigen achtertuin! Leef je creatief uit, is het motto!
Er is maar een eis en dat is dat de Zeewolde Actueel duidelijk zichtbaar is op de foto.

Mail je foto (liefst liggend formaat en zo groot mogelijk JPEG-bestand) naar redactie@zeewolde-actueel.nl. Vermeld daarbij je naam en waar de foto is gemaakt, eventueel aangevuld met een leuke, passende tekst. Insturen kan tot en met vrijdag 3 september.

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 6 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 8 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 8 uur geleden