Afbeelding
OV

OV inloopspreekuren in FlevoMeer Bibliotheek

Algemeen

ZEEWOLDE - Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen bieden OV-ambassadeurs senioren de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen. Het eerste OV inloopspreekuur is vrijdag 10 september van 10.00 tot 11.30 uur in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Stel hier al je vragen over het reizen met de bus, trein, abonnementen en reisschema’s. 

Advies op maat
Tijdens het inloopspreekuur krijg je antwoord op al je vragen over het reizen met het openbaar vervoer. Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40% samenreiskorting, welk abonnement past het best bij mij? De OV-ambassadeurs geven graag advies op maat. Ook laten ze stap voor stap op de computer zien waar en hoe je jouw reis kunt plannen. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers, senior en ervaren OV-gebruikers, die andere senioren wegwijs maken in het openbaar vervoer.

Meer informatie
De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten. Naast inloopspreekuren organiseren zij ook informatiebijeenkomsten en proefreizen. 

Meer informatie: www.ervaarhetov.nl

Voor vragen bel met 038-4540130, of stuur een e-mail: ovambassadeur@ervaarhetov.nl