Afbeelding
Provincie Flevoland

Nacht- en weekendafsluiting Veluwemeerbrug (N302) tussen Harderhaven en Harderwijk

Algemeen

FLEVOLAND - In verband met wegwerkzaamheden is vanaf woensdag 29 september tot en met vrijdag 8 oktober is de N302 tussen Harderhaven en Harderwijk gedurende de avonden en nachten (van 20.00 tot 06.00 u) afgesloten. In het weekend van 1 oktober (vanaf 20.00 uur) tot en met 4 oktober (06.00 u) is de weg ook overdag dicht. Tijdens de afsluiting rijdt het verkeer om.

De N302 Veluwemeerbrug is dicht vanaf de rotonde Ganzenweg-Knardijk (Flevoland) tot de afslag Dolfinarium in Harderwijk.

Voor verkeer in beide richtingen tussen Zeewolde en Harderwijk is een omleiding ingesteld via Nijkerk: N305 Gooiseweg, N301 Nijkerkerweg en de A28 richting Harderwijk.

Tijdens de weekendafsluiting geldt overdag een extra adviesroute voor het verkeer op de A28 vanuit Zwolle en de omgeving om via afrit 16 bij Elburg de route naar Flevoland te pakken.
In deze periode vinden er ook werkzaamheden plaats bij de A50 Vaassen-Heerde. Hierdoor kan het drukker zijn op de route Elburg-Dronten. Houd rekening met extra reistijd of kies een andere route.

Fietsers en OV
Het fietspad over de Veluwemeerbrug blijft tijdens de werkzaamheden open voor fietsers. Ook de buslijnen en het landbouwverkeer kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de Veluwemeerbrug.

Bron: www.flevowegen.nl