Afbeelding
Provincie Flevoland

Afsluiting N707 Knardijk

Algemeen

ZEEWOLDE - Op maandagochtend 20 september vanaf 06.00 uur starten de werkzaamheden voor het niet-jaarlijks onderhoud aan de N707 Knardijk. De weg is gesloten tussen vanaf de T-splitsing Zeewolderdijk (De Biezenburcht) tot aan de afslag Ganzenpad . Op vrijdag 8 oktober om 18.00 uur gaat de weg weer open voor verkeer.

Omleidingsroute
Verkeer vanuit Zeewolde naar Harderwijk rijdt via de N305 Gooiseweg en N302 Ganzenweg. Verkeer vanuit Harderwijk naar Zeewolde rijdt bij de turboronde rechtdoor naar de N302 Ganzenweg en gaat via de N305 Gooiseweg en de N705 Spiekweg naar Zeewolde. Het fietspad langs de Knardijk blijft open voor (brom)fietsers. Het landbouwverkeer kan wel het Ganzenpad bereiken.

Openbaar vervoer
Tijdens de afsluiting van de N707 Knardijk rijdt bus 142 (Nijkerk-Zeewolde-Harderwijk) en bus 144 (Zeewolde-Harderwijk) ook via de omleidingsroute. Hierdoor vervallen de halten Harderbroek, Kwartiermakerslaan, Klein Hoefblad en Overloop. Ter vervanging van de vervallen halten zal op de Sportlaan ter hoogte van De Overloop een tijdelijke halte worden geplaatst. Voor bus 159 (Almere Stad-Zeewolde-Harderwijk) betekent de afsluiting van de weg dat de bus vanaf Harderhaven naar halte De Mast in Zeewolde rijdt. De halten Harderbroek, Kwartiermakerslaan, Langezand, Oostergo, Centrum, Horsterweg, Kluunpad, Naarderweg komen te vervallen. Ter vervanging van de vervallen halten rijdt er tijdens de spitsuren een taxibus via de lokale route in Zeewolde. Deze taxibus sluit aan op de reguliere bus 159. Voor alle informatie over de bus check de website van Connexxion.

Bron: www.flevowegen.nl

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56