Afbeelding
Archieffoto Allerzielen Zeewolde

Allerzielen - Verbonden in verlies

Algemeen

ZEEWOLDE - Op de Algemene Begraafplaats van Zeewolde aan de Dasselaarweg is op zondag 7 november om 12.00 uur een Allerzielenbijeenkomst.

Officieel valt Allerzielen, de dag waarop alle overledenen worden herdacht, dit jaar op dinsdag 2 november. Het is inmiddels traditie om rond die datum op de eerste zondag van november een Allerzielenviering op de Algemene Begraafplaats te houden. De Werkgroep Allerzielen Zeewolde wil, nu het dit jaar weer kan en mag zoveel mogelijk mensen de gelegenheid geven om samen met anderen stil te staan bij het verlies van hun dierbare(n) en herinneringen te delen.

Een koperensemble van de A.M.V.Z. zorgt voor de muzikale omlijsting. Na afloop is er koffie/thee van Woodies Hut en is er gelegenheid elkaar te ontmoeten. Voor de minder mobiele bezoekers zijn er stoelen aanwezig, mede mogelijk gemaakt door Troost Catering.

De op dat moment geldende coronamaatregelen zullen uiteraard leidend zijn bij de uitvoering van deze bijeenkomst.

De Werkgroep Allerzielen Zeewolde bestaat uit Paul Leferink, Wilma de Jong-van Kasteel, Roos Brugman en Edwert Sjaardema. Voor meer informatie kunt u bellen met 06-54712744, of mailen naar wilma@benedicte.nu. “U bent van harte welkom!”