Afbeelding
Erik Wallenburg

Inschrijving dorpsquiz Zeewolde ‘K WIS’T geopend

Algemeen

ZEEWOLDE – Van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 december wordt de zesde editie gehouden van Zeewolde ‘K WIS’T. De inschrijving voor de dorpsquiz is vanaf heden mogelijk.

Zeewolde ‘K WIS’T is een quiz die 48 uur duurt. Bij de start krijgt ieder team een boek met 75 vragen. Deze vragen gaan over het heden en verleden van ons mooie Zeewolde, maar ook over algemene zaken, sport, natuur en cultuur komen een paar pittige hoofdbrekers aan bod.
De hoofdprijs voor het winnende team bedraagt € 444,40 en voor het een na beste team ligt er € 222,20 klaar. De quiz is vooral bedoeld voor meer saamhorigheid en gezelligheid, maar natuurlijk ook om de kennis van Zeewolde te vergroten. Editie 2020 werd gewonnen door het Team Vesterhavet, terwijl het Vrijdagavondborrelclubje de tweede prijs in de wacht sleepte.

Het boekje met 75 nieuwe vragen dient op dinsdag 28 december opgehaald te worden bij Hobby-Time (Marktstraat 8) en twee dagen later, op donderdag 30 december voorzien van antwoorden weer op hetzelfde adres te worden ingeleverd. Het ophalen en inleveren is mogelijk tussen 19.30 en 21.00 uur. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdagavond 7 januari in het nieuwe jaar. Als de coronamaatregelen dit toelaten wordt deze gehouden in kerkcentrum Open Haven. Hierover wordt in een later stadium beslist. Voor meer info en aanmelding: www.zeewoldekwist.nl.