Afbeelding
OV Regio IJsselmond / Connexxion

Voordelig reizen met de OV Regio IJsselmond bus in Flevoland en NW Overijssel

Algemeen

FLEVOLAND - Tot en met 15 mei zijn er een aantal voordeelacties op de OV Regio IJsselmond bussen in Flevoland en NW Overijssel. Deze gelden voor alle bussen in Flevoland, Overijssel en Gelderland.

Voorjaarsvoordeel
Op de www.ervaarhetov.nl zijn er tot en met 15 mei voordelige e-tickets verkrijgbaar. Variërend van een dagkaart bus, een dagkaart bus en regionale trein (NIET bij NS!) en een Meermanskaart bus (max. twee volwassenen en vier kinderen van 4 t/m 11 jaar). Geldig in de provincies Flevoland (excl. stadsdiensten Almere en Lelystad), Overijssel en Gelderland (niet op NIAG buslijn 58 Nijmegen-Kleve). Niet geldig op de buurtbus.

De voordelige dagkaart en de meermanskaart zijn ook met korting verkrijgbaar bij de buschauffeur, zodat deze tarieven gelijk zijn aan die van de e-tickets. Beide kaarten zijn een dag geldig op alle bussen in Flevoland (excl. stadsdiensten Almere en Lelystad), Overijssel en Gelderland (niet op NIAG buslijn 58 Nijmegen-Kleve). Niet geldig op de buurtbus. Betalen alleen met pinpas of credit card, niet met contant geld.