Afbeelding
Foto: Energieloket

Energieloket Zeewolde gaat op pad!

Algemeen

ZEEWOLDE - De komende weken zie je de adviseur van het Energieloket op donderdagen op de Energiefiets in de woonwijken: Perspectief, Winde, Vossendal, Houtwal, Dassenburcht, Hazeleger. 

Wie weet belt het Energieloket ook bij jou aan om je kennis te laten maken met energiezuinig wonen. Bewoners krijgen als kennismaking een gratis LED-lamp. Besparen op energiekosten kan laagdrempelig door bijvoorbeeld te kiezen voor LED-verlichting. 

Het Energieloket heeft in Zeewolde elke week tevens haar inloopspreekuren. Als onafhankelijk loket geven zij graag gratis advies. Samen wordt gekeken naar de mogelijkheden voor energiebesparing, duurzame energie opwek, financieringen en subsidies. Elke bezoeker ontvangt een gratis LED-lamp om zo gelijk aan de slag te gaan met kleine energiebesparende maatregelen in huis.

Openingstijden Energieloket Zeewolde: 
Woensdag 10:00 – 13:00 uur
Vrijdag 14:00 – 17:00 uur
Zaterdag 10:00 – 13:00 uur

Het Energieloket zit in het Flevomeer Bibliotheek Zeewolde, Kerkstraat 2.

Gratis én onafhankelijk advies
Ieder huis lekt ergens wel energie. Dat is niet alleen jammer, maar dat kost ook onnodig geld. Energieloket Zeewolde en Gemeente Zeewolde helpen bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. “Daardoor verminderen we samen de CO2-uitstoot.”

Bel (0320-252004), mail (energieloket@nmfflevoland.nl of chat met via www.energieloketflevoland.nl of bezoek het spreekuur in Zeewolde.
Voor actuele acties en activiteiten volg ons op Instagram en Facebook.