Afbeelding
Energieloket

Energieloket Zeewolde nu ook zaterdagmorgen open!

Algemeen

ZEEWOLDE - Vanaf deze week is het Energieloket Zeewolde ook zaterdagochtend weer open.

Zorgen over een hoge energierekening en de stijgende gasprijzen? “Als onafhankelijk loket geven wij jou graag advies. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor energiebesparing, duurzame energie opwek, aardgasvrij wonen, financieringen en subsidies.”

Gratis LED-lamp
Elke bezoeker krijgt tevens een gratis LED-lamp om gelijk aan de slag te gaan met kleine energiebesparende maatregelen in de woning [zolang de voorraad strekt]. “Wooncomfort omhoog, energierekening omlaag. We helpen je graag!”

Gebruik energie slim
Energieloket Zeewolde en Gemeente Zeewolde helpen je bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis.?”Daardoor verminderen we samen de CO2-uitstoot.?Kom langs voor advies en haal jouw gratis ledlamp op!”

Spreekuur Energieloket Zeewolde:
Woensdag: 10:00 – 13:00 uur
Donderdag: 10:00 – 13:00 uur
Vrijdag: 14:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 13:00 uur

Gratis en onafhankelijk advies: bel (0320-252004), mail (energieloket@nmfflevoland.nl of chat met via www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van onze lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact. Voor actuele acties en activiteiten volg ons op Instagram en Facebook.