Afbeelding
NMFF

Wegens succes verlengd: gratis ledlamp afhalen bij het Energieloket

Algemeen

ZEEWOLDE -  Het wordt steeds sneller donker buiten en de lampen gaan daardoor eerder aan. Het Energieloket Flevoland roept iedereen op om energiezuinige verlichting te gebruiken. “Lever daarom jouw oude gloeilamp bij ons in en ontvang een gratis ledlamp.” De actie is geldig zolang de voorraad strekt. 

De inleveractie blijkt een succes; in een week tijd werden meer dan 50 gloeilampen ingeleverd. “Heb je nog ergens een oude gloeilamp liggen? Breng die naar het spreekuur van het Energieloket Flevoland en ontvang gratis een ledlamp.  (zolang de voorraad strekt).” Het inleveren kan in het Energieloket in de Ravelijn. 

Kijk voor de openingstijden op: www.energieloketflevoland.nl/contact/

Weetje
Wist je dat een ledlamp ongeveer 5 Watt per uur gebruikt en een gloeilamp 60 Watt? Je kunt zo maar liefst (bij 5 lampen) €55,- per jaar besparen. Duurzame verlichting is niet alleen energiezuinig, maar ook aangenaam voor de portemonnee. Dit is een mooi moment om stil te staan bij de keuze van duurzame (feest-) verlichting in en om het huis.

Meer tips: www.energieloketflevoland.nl

 

Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 29 apr, 17:27
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 29 apr, 17:02
Afbeelding
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 29 apr, 13:00