Licht...
Licht... Eigen foto

Gratis ledlamp afhalen bij Energieloket Zeewolde

Gemeente

Energieloket Zeewolde roept iedereen op om energiezuinige verlichting te gebruiken. Lever daarom jouw oude gloeilamp bij ons in en ontvang een gratis ledlamp. De actie is geldig zolang de voorraad strekt. 

Waarom deze actie?
Het wordt steeds sneller donker buiten en de lampen gaan daardoor eerder aan. Het Energieloket Zeewolde roept iedereen op om energiezuinige verlichting te gebruiken. We helpen graag een handje mee. Het inleveren van jouw oude gloeilamp in ruil voor een ledlamp kan in het Energieloket Zeewolde in het Ravelijn (voormalige bibliotheek). Het loket is elke woensdagochtend en donderdagochtend, en vrijdagmiddag en zaterdagmiddag.

Wist je dat?
Wist je dat een ledlamp ongeveer 5 Watt per uur gebruikt en een gloeilamp 60 Watt? Met ledlampen kun je zo maar liefst (bij 5 lampen) € 55,- per jaar besparen. Duurzame verlichting is niet alleen energiezuinig, maar ook aangenaam voor de portemonnee. Dit is een mooi moment om stil te staan bij de keuze van duurzame (feest-)verlichting in en om het huis. Kijk op onze website www.energieloketflevoland.nl/zeewolde voor de laatste tips. 

Wat kunnen bewoners en ondernemers nog meer halen bij het Energieloket?

  • Onafhankelijk en gratis lichtadvies
  • Informatie over energiebesparing
  • Informatie over het opwekken van duurzame energie
  • Advies op maat over energiezuinig wonen