Afbeelding
NMFF

Vervang je oude lampen voor LED

Algemeen

ZEEWOLDE - Kies jij voor het vervangen van je oude lampen en ga je voor LED verlichting? “Laat het ons weten door een foto te plaatsen van jouw wissel actie of oude lampen op Instagram, Facebook of Twitter”, meldt Energieloket Flevoland.

Gebruik hierbij de hashtag #energieloketflevoland en tag het Energieloket Flevoland. Om het feestje te vieren stuurt het Energieloket een LED lampje voor de afzuigkap naar je toe. Vul via www.energieloketflevoland.nl/herfstcampagne het aanmeldformulier in. “Wij laten het lampje dan gratis bezorgen.” De actie loopt tot 30 oktober en op is op.

Meer advies over besparingen in je woning? Neem contact op met Energie Loket via het contactformulier of loop binnen bij een lokaal spreekuur. www.energieloketflevoland.nl/contact

Begin klein en bespaar
Lampen zorgen voor ongeveer 15 procent van het stroomverbruik van een gemiddeld huishouden. Je kunt dus behoorlijk wat geld en energie besparen door te kiezen voor energiezuinige varianten. Daarom moedigt Energieloket Flevoland je aan om oude lampen te vervangen door LED.

Energieloket Flevoland helpt: onafhankelijk gratis advies, bel (0320-252004), mail (energieloket@nmfflevoland.nl),?chat? via?www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van de lokale?inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties:?www.energieloketflevoland.nl/contact.?