Afbeelding
HC Zeewolde

Hockeyclub Zeewolde: Kom jij (jongen 7-9 jr) ons versterken?

· leestijd 1 minuut Sport

ZEEWOLDE ā€“ De jongens van Hockeyclub Zeewolde spelen dit seizoen 6 tegen 6. Een keeper en 5 veldspelers. De jongens teams kunnen nog extra spelers gebruiken. ā€œGeen ervaring? Dat geeft nietsā€, laat de club weten. ā€œOnze goede trainers helpen je snel de techniek en het spel te laten begrijpen.ā€

Afgelopen zaterdag vroeg in de morgen stonden de jongens J6E1 alweer te popelen om het veld op te gaan. De 3e wedstrijd alweer. Het zonnetje scheen en het beloofde een mooie morgen te worden. Er werd thuis bij Hockeyclub Zeewolde gespeeld tegen UNO Utrecht. De sfeer was goed en de wil om voor elkaar te vechten ook. 

De jongens kwamen op voorsprong, eerst 1-0. Maar al snel volgden doelpunt 2 en 3. De trots straalden van hun gezichtjes af na afgelopen 2 weken verloren te hebben. Ze voelden, dit kunnen we weleens gaan winnen. Al gauw werd het 4-0, maar UNO liet het hoofd niet hangen. Het werd 4-1. Met 5-1 ging team J6E1 de rust in, even lekker drinken, wat fruit of een koek voor de energie en op naar de tweede helft.

Ook nu lieten de jongens zien dat ze goed over konden spelen en elkaar al konden vinden, terwijl ze nog niet zo lang als team samen spelen. Het werd 6-1, 7-1 en toen liet de tegenstander nog van zich horen, 7-2. De jongens hadden de smaak te pakken, ook doelpunt 8 en 9 volgden. ā€œEen eindstand waarvan we de afgelopen weken alleen maar konden dromen, maar wat deden de jongens het goed! Blije gezichten en een trotse coach! In zoā€™n korte tijd een overwinning en wat voor Ć©Ć©n! Op naar nog meer sportieve, maar vooral gezellige en leerzame weekenden!ā€

Ook kennismaken met hockey, jongen of meisje of juist bij de jeugd of volwassenen,

check de site, www.HCZeewolde.nl ā€˜Leeftijd maakt niet uit, je bent nooit te oud om iets leuks te leren!, is het mottoā€™.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30