Afbeelding
Archieffoto

‘Jong ontmoet Oud’ gepresenteerd en geserveerd voor 65+ Zeewolde

· leestijd 1 minuut Algemeen Instagram

ZEEWOLDE - De aula van het schoolgebouw van RSG De Levant vormt op vrijdag 17 maart het decor voor het traditionele ‘Jong ontmoet Oud’-festijn, georganiseerd door Lionsclub Zeewolde.

Op deze avond kunnen de 65-plussers van Zeewolde de winterperiode, onder het genot van hapjes, drankjes, zang, dans en muziek, sfeervol afsluiten. Deze gezellige avond biedt natuurlijk tevens de gelegenheid om kennis te maken met leuke medebewoners uit Zeewolde.

Een team enthousiaste jongeren zal voor de ontvangst en de bediening achter de buffetten hun beste beentje voorzetten en ervoor zorgen dat het hun gasten aan niets zal ontbreken. 

De voorbereiding van deze Zeewoldense traditie is inmiddels volle gang. “We willen er opnieuw een groot succes van maken. Een culinair succes bovendien, want de gasten worden dit jaar onthaald op een overheerlijk stamppottenbuffet”, meldt de Lionsclub. 

Organisator en Lion Jan Dommerholt: “Het is alweer een aantal jaren geleden dat wij het stampottenbuffet op de Jong ontmoet Oud avond hebben geïntroduceerd. De enthousiaste reacties van de deelnemers van toen hebben ons doen besluiten om onze gasten opnieuw te laten genieten van deze smakelijke Hollandse gerechten.”

Reserveren 

65-plus Zeewolde wordt van harte uitgenodigd om deze avond - geheel kosteloos - bij te wonen. “Het is wel zaak om snel uw plaatsen te reserveren want de belangstelling is groot en vol is vol.”

De toegangskaarten zijn te telefonisch te reserveren, op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur, via telefoonnummer 036-5307150.

Personen die niet in staat zijn om op eigen gelegenheid naar De Levant te komen, kunnen dat bij hun reservering kenbaar maken en worden opgehaald en weer thuisgebracht. 

De avond begint om 18.00 uur. Inlopen kan vanaf 17.30 uur. Circa 21.00 uur wordt afgesloten met een kopje koffie of ‘een laatste glaasje’. 

“De Lions en de junioren wensen u alvast smakelijk eten en een gezellige ‘Jong ontmoet Oud’ avond!”

Meer informatie: www.lionsclubzeewolde.nl