Afbeelding
Foto: Stg Zeewolde Winterword

Aftellen naar Zeewolde Winterworld!

Algemeen

ZEEWOLDE - Nog maar twee weken te gaan tot de opening van Zeewolde Winterworld! De ijsbaan is vanaf 19 december dagelijks geopend en kan je kaartjes kopen voor blokken van 10:00 tot 13.30, van 13.30 tot 17:00 uur en van 19:00 tot 22:00 uur. Bekijk op de website de exacte openingstijden rondom de feestdagen. Kom genieten van de gezellige sfeer, huur schaatsen, en proef van de heerlijke koek en zopie. Voor de kleintjes zijn er schaatshulpen beschikbaar, zodat ook zij met vertrouwen het ijs op kunnen.

Help je ook 3 uurtjes mee?

Wil je nog een steentje bijdragen aan Zeewolde Winterworld? De stichting zoekt nog vrijwilligers voor diverse taken zoals kassa, koek en zopie, schaatsverhuur en als baanwacht. “Meld je aan via onze website en help mee dit evenement onvergetelijk te maken!”

Vele activiteiten

Gedurende de weken dat de ijsbaan open is, zijn er tal van activiteiten, zoals de verkiezing van Foute Kersttrui, de leukste ijsprins en ijsprinses en discoschaatsen. UDX zal wat warming ups verzorgen en zo is er nog meer!
Om de tent gezellig aan te kleden zal er vanaf 12 december een Bruna kleurwedstrijd zijn, voor jong en oud! Alle activiteiten staan op de website vermeld en houd ook de socials in de gaten!

En voor de avontuurlijke onder ons: De Realisatie maakt het ‘Fluitketel schuiven’ weer mogelijk! Meedoen? Meld je aan met een team van drie via info@zeewoldewinterworld.nl. Dit evenement vindt plaats op 27, 29 december en 2 januari.