Afbeelding

Burendag bij Koffiehuis De Oude Bieb

Cultuur

ZEEWOLDE - Iedere 4e zaterdag in september is het Burendag. Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds om mensen met elkaar in contact te brengen. Het doel is om buurten leuker, socialer en veiliger te maken.

Koffiehuis De Oude Bieb besteedt dit jaar extra aandacht aan Burendag. Gasten die op Burendag naar De Oude Bieb komen kunnen genieten van een speciaal Burendag-arrangement en andere leuke acties. Bij vertrek mogen gasten een cadeautje uit de speciale Burendag-mand uitkiezen. Voor zichzelf of om iemand anders mee te verrassen.

Muziek verbindt. Daarom is er ook op Burendag weer live muziek (piano en gitaar) bij De Oude Bieb. Kun je mooi zingen of bespeel je een instrument? Muzikale gasten zijn van harte welkom om plaats te nemen achter de piano of op het open podium.

Om Burendag samen veilig te houden - en om teleurstelling te voorkomen - is het wel belangrijk dat gasten vooraf een plekje reserveren. Dit kan telefonisch: 036 737 0265 of per mail: info@oudebieb.nl. Voor die tijd even binnenlopen mag natuurlijk ook. Het adres is Raadhuisstraat 31, Zeewolde.

Meer informatie: www.oudebieb.nl/