Afbeelding
VV Zeewolde

Siem Joustra wint 4x4-competitie van januari

Cultuur

ZEEWOLDE - De 4x4 competitie, die elke vrijdagmiddag wordt gespeeld door de pupillen van VV Zeewolde, is gewonnen door Siem Joustra.

De opzet van deze competitie is om de jonge voetballertjes spelenderwijs in verschillende samenstellingen drie partijen van 15 minuten te laten spelen. Op deze manier leren ze in kort tijdsbestek veel andere kinderen kennen. Aan het einde van elke maand worden de in de verschillende partijtjes verzamelde punten opgeteld. De prijsuitreiking vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand.

Vrijdag 29 januari was aldus de prijsuitreiking voor de maand januari. De negen wedstrijden die werden gespeeld op vrijdag 15, 22 en 29 januari konden in totaal 45 punten opleveren. De 4x4-competitie werd gewonnen door Siem Joustra, die een totaal aantal punten van 41 bij elkaar speelde. De tweede prijs werd gedeeld door Sven Roosien en Isaiah van Aken, die allebei tot een totaal van 40 punten kwamen. De derde prijs werd gedeeld door Guus van Es en Valentino Mugema, die allebei 34 punten verzamelden.

Vrijdag 5 februari begint de 4x4-competitie van februari.