Koningsdag 2020 (archieffoto)
Koningsdag 2020 (archieffoto) Jelle Stellingwerf

Koningsdag in Zeewolde, er zijn zeker mogelijkheden!

Cultuur

ZEEWOLDE - Denken in mogelijkheden. Dat is wat het Oranje comité vorig jaar al heeft laten zien door in een paar weken tijd het traditionele programma om te buigen naar een Coronaproof @Home editie van de Koningsdag. Een jaar later is het ze weer gelukt om binnen de geldende maatregelen een schitterend en ook actief en traditioneel programma op te tuigen!

De voorbereidingen konden nu eerder op gang komen en de kanalen die vorig jaar zijn ingezet hebben nu weer volledige medewerking toegezegd. Daardoor zal er in samenwerking met Lokale Omroep Zeewolde, De Leeuw Snacks, The Lux en de gemeente weer een dag worden georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. Ook de service clubs zijn benaderd om weer mee te doen. Sport en Cultuur Zeewolde zorgt voor het actieve gedeelte in samenwerking met Winkelhaven Zeewolde, waarbij het hele gezin aan de slag kan. Dit met een competitief element, zodat er gestreden kan worden om prijzen. Scouting Jan Wandelaar verzorgt hun eigen loterij, waar ook hele mooie prijzen bij gewonnen kunnen worden. Voor het avondprogramma zijn er al mooie acts bedacht, welke echt bij Zeewolde horen en ook bij Koningsdag.

“Komende weken zullen de details meer duidelijk gaan worden, maar dat het een feestje kan gaan worden voor iedereen en op een veilige manier vanuit huis en tuin, moge duidelijk zijn!”, laat het Oranje comité weten.