Afbeelding
Avondvierdaagse Home

29 maart: Avondvierdaagse Home Edition2 gaat van start

Cultuur

ZEEWOLDE - Vandaag, maandag 29 maart, gaat de tweede Home Edition van de Avondvierdaagse Zeewolde van start. Ook meelopen? Inschrijven kan op de website www.avondvierdaagsezeewolde.nl

Het bestuur had nog even de hoop dat de avondvierdaagse op traditionele wijze kon worden georganiseerd, maar al snel bleek dat toch niet mogelijk. “Onzeker is wanneer evenementen wel weer zijn toegestaan en helemaal onzeker is dat áls evenementen weer zijn toegestaan, hoe deze er dan uit kunnen komen te zien.” Met deze kennis heeft het bestuur van de Avondvierdaagse Zeewolde er voor gekozen om, na het grote succes van vorig jaar (596 deelnemers), ook dit jaar weer mee te doen met de Home Edition. Meelopen met deze variant kan van 29 maart – 30 juni 2021.

Bij de Home Edition kunnen deelnemers via een app vier keer wandelen binnen twee weken vanaf een zelf uitgekozen startpunt. Je bepaalt dus zelf wanneer je start en wanneer je loopt. De afstand moet alleen wel binnen twee weken volbracht zijn. Om de beleving van de avondvierdaagse in stand te houden organiseert de stichting, geheel corona-proof, een keer in de twee weken een feestelijke medaille uitreiking.