Afbeelding
Foodwalk

Strippenkaarten voor Koningsdag foodwalk gaan als een speer!

Cultuur

ZEEWOLDE - De verkoop van strippenkaarten voor de Koningsdag Foodwalk loopt boven verwachting goed. Dat meldt Wilco van Leeuwen van de Leeuw Snacks. Hij is een van de deelnemende horeca aan het leuke en smakelijke Koningsdaguitje in Zeewolde. “De kaarten gaan als een speer, dus als je nog mee wilt doen, moet je er snel bij zijn!” 

Onder het mom -  Support your locals – wordt deze Koningsdag foodwalk georganiseerd in samenwerking met meerdere lokale horeca. Dat houdt in; lekker struinen en eten en drinken als een vorst! Voor deze unieke Koningsdag Foodwalk is namelijk een route van negen kilometer uitgestippeld waarbij je, onder begeleiding van een door de horeca samengesteld Spotify-lijstje, van restaurant naar café loopt/ fiets/ kruipt of rolt! Op elke locatie stempel je, tegen ontvangst van een lekker hapje of drankje, een van tevoren gekochte strippenkaart af. 

De foodwalk is van 11.00 tot 19.00 uur en kost 32,50 euro p.p. De menukaart biedt naast drankjes een aantal vaste hapjes. (Naar wens ook in een vegetarische uitvoering). De strippenkaart is te koop van 20 t/m 26 april (tussen 12.00 en 19.00 u) bij cafetaria Twilight, Brioche en restaurant fika. 

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 10 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 12 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 12 uur geleden