Afbeelding
FlevoMeer Bibliotheek

Hallo Boek! Programma voor (groot)ouders

· leestijd 1 minuut Cultuur

ZEEWOLDE - FlevoMeer Bibliotheek biedt komende weken nog drie online activiteiten aan speciaal voor iedereen die met kinderen van 0-4 jaar te maken heeft. Doe samen met je peuter mee met de interactieve online workshop, leer het verhaal achter de kindertekening begrijpen of leer hoe je voorlezen met klassieke muziek kan combineren.

“Tijdens de online peuterles op dinsdagochtend 29 juni duiken we, aan de hand van een mooi prentenboek, de wereld van fantasie in en beleven we de mooiste avonturen. Het is reuze interactief en gezellig. Vind jouw peuter het fijner om alleen maar te kijken? Ook dat is helemaal oké!”, geeft de bibliotheek aan. 

Op 6 juli vertelt Karlijn het verhaal achter de kindertekening. Wat wil jouw kind je eigenlijk zeggen door middel van een tekening? Weet je dat de ontwikkeling van jonge kinderen terug te zien is in tekeningen? Karlijn vertelt over de betekenis van die krabbels, figuren en symbolen die jouw kind op papier zet. Anouk van de Voorleeshoek legt op 14 juli in een interactieve lezing alles uit over voorlezen gecombineerd met klassieke muziek. “Gun jij het je kind ook om even heerlijk weg te dromen, plezier te beleven en tegelijkertijd spelenderwijs met taal in aanraking te laten komen? Een combinatie van spannende verhalen, leuke prenten en mooie muziek? Dan is de workshop van Anouk echt iets voor jou. Zij is de enthousiaste specialist die boeken en klassieke muziek op een aangename wijze samenbrengt.”

Meld je aan op de website
De aantrekkelijke ‘Hallo Boek! Programmering’ is coronaproof online te volgen via het online platform Zoom. Op de website van FlevoMeer Bibliotheek vindt je een handleiding en het aanbod van de komende tijd. Je kunt je per voorstelling/lezing aanmelden. Maak samen met jouw baby, peuter of kleuter (opnieuw) kennis met de bibliotheek. Veel taalplezier toegewenst!

Meer informatie: https://www.flevomeerbibliotheek.nl/halloboek