Afbeelding
Eigen foto

Spetterend afscheid groep 8 van Het Mozaïek

Cultuur

ZEEWOLDE - Na eerdere opvoeringen van de musical ‘Mindvakantie’ voor de andere schoolkinderen, mochten de sterren van PCBS Het Mozaïek hun eindmusical dinsdagavond 13 juli eindelijk opvoeren voor hun ouders. 

Na een heel bijzonder Coronajaar, dreigde de eindmusical voor de achtstegroepers er eerst bij in te schieten. Maar dat lieten ze niet gebeuren op Het Mozaïek. Gelukkig eindigde de basisschooltijd van 34 kinderen op een onverwacht spetterende manier: Mindvakantie werd in de openlucht opgevoerd, waarbij ouders op 1,5 meter afstand van elkaar enthousiast toekeken. “Gaaf dat het schooljaar zo onvergetelijk werd afgesloten”, was een veelgehoorde reactie.

Ruim een week eerder was er ook een speciale verrassing voor alle schoolkinderen, jong en oud. Op het schoolplein stonden op vrijdag 2 juli maar liefst drie springkussen: een gewone voor de allerkleinsten maar ook een heuse Vulcano met vier glijbanen en een meterslange stormbaan voor de durfals van de midden- en bovenbouw van de school. Onder het genot van heerlijke poffertjes en een lekker ijsje op het plein, werd het feestprogramma die dag binnen de schoolmuren verder gezellig afgemaakt.

Met ‘Mindvakantie’ namen de kinderen hun ouders mee in een fantastische musical vol humor, spanning en bijzondere illusies. De enthousiast gezongen liedjes maakten de interactie met het publiek compleet. Deze einduitvoering maakte van een illusie een werkelijkheid, die alle kinderen en hun ouders zich nog lang zullen heugen. Heerlijk om zo de vakantie in te kunnen gaan.

Afbeelding
Afbeelding
Aan de slag met een idee om uw buurt op het platteland te verbeteren? Kom naar het Leefbaarheidscafé! Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Ondernemers en Oosterwold centraal bij openbare fractievergadering CDA Zeewolde Politiek 27 mrt, 11:18
Afbeelding
Rotarycheques voor hospice, Toon Hermanshuis en IDPZ Zorg en Welzijn Instagram 27 mrt, 09:09