Archieffoto
Archieffoto Zeewolde Actueel

Kofferbakmarkt mag weer

Cultuur

ZEEWOLDE - Lange tijd mocht de populaire kofferbakmarkt niet doorgaan vanwege het Coronavirus. Zaterdag 24 juli mogen Zeewoldenaren eindelijk weer hun tweedehandskoopwaar aanbieden tijdens de eerste markt in een reeks van vier.

In totaal organiseren de enthousiaste en zeer gemotiveerde Martin en Christa van Dijk vier markten. Noteer maar in de agenda: zaterdagen 24 juli, 14 augustus, 18 september en 9 oktober is het evenemententerrein tegenover het zwembad het gezellige decor voor de altijd goed bezochte kofferbakmarkten. De eerste twee zaterdagen zijn overigens al volledig volgeboekt.

Het is uiteraard te hopen dat het prachtige dagen worden met in ieder geval droog weer. Aan een gezellige sfeer zal het niet ontbreken. De ondernemers Martin en Christa van Dijk zijn duidelijk weer in hun nopjes en hebben er heel veel zin in. Zij hebben sinds twee jaar de organisatie overgenomen van Co de Vries, die vele jaren succesvol dit niet meer weg te denken evenement heeft neergezet in Zeewolde.

Uiteraard worden de Coronarichtlijnen nagekomen met een duidelijk verzoek dat iedereen zich aan de geldende regels wil houden.

Plannen voor de toekomst zijn er ook, zoals een uitbreiding met een springkussen voor kinderen. “Fantastisch om dit te organiseren. Co heeft een goed draaiboek doorgegeven. Je bent heel druk met de organisatie, maar je ziet dat het de moeite ruimschoots waard is geweest!”, aldus Martin en Christa.

Info (tijdens kantooruren) 06-40097528 en aanmelden via site: www.robinhoodkofferbakmarkt.nl

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56