Afbeelding
Eigen foto

Alle speltakken van Jan Wandelaar kijken terug op een super Zomerkamp

Cultuur

ZEEWOLDE - Dit jaar zijn alle speltakken van Scouting Jan Wandelaar weer op Zomerkamp geweest. Van de Bevers (4-7 jaar) tot en met de Roverscouts (18-22 jaar); alle scouts hebben deze zomer kunnen genieten van een meerdaags kamp vol uitdagende scoutingactiviteiten.

Het zomerkamp is een belangrijk onderdeel van het Scouting Spel. Tijdens het zomerkamp gaan de jeugdleden, onder begeleiding van vrijwilligers, overnachten in een clubgebouw of in tenten. Vaak in Nederland, maar de oudste scouts (15+) gaan vaak zelfs naar het buitenland. Tijdens het zomerkamp leren de kinderen om samen te werken omdat ze voor meerdere dagen op elkaar aangewezen zijn.

De rest van het jaar komen de scouts iedere zaterdag samen voor uitdagende opkomsten in het bos of in de haven. Bij het speltak van de Bevers (4 tot en met 7 jaar) en de Welpen (7-11 jaar) is zelfs per direct plek voor kinderen die dat willen. 

Meer informatie: www.janwandelaar.nl

 Laurentien van Oranje, co-founder & director number 5 foundation
Op Flevopenningengala in Zeewolde: Laurentien van Oranje reikt Flevopenning Participatie uit Algemeen Instagram 13 uur geleden
Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 14 uur geleden
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 14 uur geleden