Archieffoto
Archieffoto Groene Schuur

Groene Schuur van start met uitverkochte zaal

Cultuur

ZEEWOLDE – Eindelijk gaat het er dan van komen; na een keer uitstel gaat de Groene Schuur (onderdeel van Jongeren 19NU) weer open. Dat gebeurt zaterdag 25 september gelijk al met een uitverkocht ‘After Summer’ feest!

“Na 1 jaar, 6 maanden en 18 dagen staat de zaal weer vol met bezoekers en wat hebben wij er een zin in!”, laat Marnix Overkamp, voorzitter Groene Schuur Zeewolde enthousiast weten. “De recente versoepelingen hebben we met blije gezichten ontvangen en er wordt hard gewerkt om alles weer in gereedheid te brengen. Het feest is inmiddels uitverkocht. Dat geeft wel aan hoeveel zin de jeugd heeft in een feestje!”

Bij de Groene Schuur feesten zullen wel wat zaken anders gaan dan voorheen. Marnix: “Zo zullen alle bezoekers aan de deur een geldig coronatoegangsbewijs moeten tonen en zal de Groene Schuur geopend zijn van 19.00 tot 00.00. Ondanks de wijzigingen hebben wij er heel veel zin in en kijken wij uit om na 1,5 jaar onze deuren weer te openen!”

Open middag
Om nieuwe bezoekers en eventuele ouders of verzorgers de gelegenheid te bieden om vrijblijvend een kijkje nemen in het pand aan de Dasselaarweg en gelijk even kennis te maken met de organisatie Groene Schuur, bijvoorbeeld om te horen hoe de feesten georganiseerd worden en welke activiteiten de Groene Schuur verder mogelijk maakt, is er komende zaterdagmiddag voor het feest een open middag. “Na 1,5 jaar gesloten te zijn geweest verwachten we veel nieuwe gezichten en daarbij horende ouders/verzorgers die misschien vragen hebben of geïnteresseerd zijn. Zij zijn zaterdag tussen 17.00 en 18.00 van harte welkom!”

Meer informatie: www.groeneschuur.nl, info@groeneschuur.nl en Facebookpagina.