Afbeelding
Archieffoto IJsclub Zeewolde

Algemene ledenvergadering bij IJsclub Zeewolde

Cultuur

ZEEWOLDE - Het bestuur van de IJsclub Zeewolde nodigt haar leden uit voor de algemene ledenvergadering. Deze wordt gehouden op dinsdag 23 november in De Meermin, aanvang 20.00 uur.

Belangstellenden kunnen zich voor hun komst aanmelden via een e-mail naar secretaris@ijsclub-zeewolde.nl. Het aantal zitplaatsen is beperkt. Vol is Vol.
De agenda is beschikbaar op onze website www.ijsclub-zeewolde.nl
In verband met de Covid-19 regels geldt in het gebouw De Meermin een mondkapjesplicht totdat je zit en er dient 1,5 meter afstand gehouden te worden.

De IJsclub Zeewolde beheert de vernieuwde ijsbaan en krabbelbaan die is aangelegd rond de atletiekbaan aan het Kluunpad.

Lid worden?
Nieuwe leden zijn van harte welkom! Aanmelden kan op www.ijsclub-zeewolde.nl. Hier staan ook de tarieven vermeld. Zo kost een gezinslidmaatschap, bestaande uit twee ouders inclusief kinderen tot 16 jaar, slechts 10,00 euro per jaar.

IJsclub Zeewolde kan ook nog wel wat handjes gebruiken. Zij doet daarvoor een oproep aan vrijwilligers die zich in willen zetten bij de opening van de ijsbaan of in de organisatie(bestuur). Aanmelden kan op www.ijsclub-zeewolde.nl of door een mail sturen naar voorzitter@ijsclub-zeewolde.nl