Afbeelding
Dagcentrum Philagilde

Wintermarkt van Philagilde toch weer online…

Cultuur

ZEEWOLDE – Ze hadden zich er zo op verheugd bij dagcentrum Philagilde… Maar gezien de huidige coronamaatregelen en stijgende besmettingscijfers is besloten de Wintermarkt op 3 december niet door te laten gaan. 

“Wij vinden dit erg jammer, maar wij willen hierin geen risico lopen en nemen onze verantwoordelijkheid”, aldus de organisatie. “Alle cliënten, maar ook het personeel, zijn zeer teleurgesteld maar het is niet anders.”

Bij het dagcentrum blijven ze natuurlijk wel doorgaan met het maken van ambachtelijke producten. Dus bent u nog op zoek een leuk kadootje voor de feestdagen dan kunt u het dagcentrum Philagilde bellen: 036- 5225041 of 0615288347 of een Appje of een Facebookbericht sturen. 

“Als schrale troost maken we er op 3 december voor de cliënten een feestelijke dag van met leuke activiteiten en een lekkere lunch. Dat kan dankzij onze sponsoren : Iscent ,waar de cliënten parfum zakjes, flesjes voor vullen en stofzuiger balletjes verpakken. Majestically, waar de cliënten christelijke kaarten voor inpakken, Taarten uit Zeewolde, tuincentrum Oosteinde, Troost Catering en Snackmobiel.nl.

Ondanks dat ze geen bezoek kunnen ontvangen hoopt dagcentrum Philagilde wel op veel bestellingen. “Zodat onze cliënten lekker creatief bezig kunnen blijven.”