Afbeelding
Foto: Rotaryclub Zeewolde

Rotaryclub Zeewolde verzorgt levend bossprookje bij De Zevensprong

Cultuur

ZEEWOLDE – Rotaryclub Zeewolde organiseert zaterdag 21 mei samen met Staatsbosbeheer een levend bossprookje in het belevingsbos De Zevensprong aan de Groenewoudseweg 7. Het doorlopende sprookje begint om 13.00 uur. Later inhaken is uiteraard ook mogelijk. Lang geleden is er in het bos een reus komen wonen, maar waar is hij, wie kan ‘m vinden? 

Het is alweer drie jaar geleden dat de Rotaryclub een levend bossprookje opvoerde. Door corona kon de traditie in de tussenliggende jaren geen doorgang vinden. Gelukkig is dat nu wel weer mogelijk. Uiteraard is er in het Kabouterbos ook een boswachter en zijn er heel veel kabouters, anders zou het immers geen Kabouterbos zijn... De bekendste kabouter is kabouter Ark uit Griberië. Met hem maken de kinderen ’s middags eveneens kennis. Uiteindelijk moet de reus echter worden gevonden. Voor alle kinderen die dat lukt is er aan het eind een heerlijk kabouterijsje. Iets om naar uit te kijken en je op te verheugen dus! 

Het levend bossprookje is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar. Onder begeleiding is de toegang gratis. Kom dus zaterdagmiddag 21 mei naar het belevingsbos De Zevensprong!