Afbeelding
Archieffoto Beleef Puur Zeewolde (Puur Zeewolde)

Beleef Puur Zeewolde afgelast: te weinig animo

Cultuur

ZEEWOLDE - Het evenement Beleef Puur Zeewolde gaat dit jaar helaas op zaterdag 4 juni niet door! Reden daartoe is dat het aantal deelnemers fors achterblijft bij voorgaande jaren. 

ā€œHet is een enorme teleurstelling zeker omdat we deze beslissing kort voor het evenement moeten nemenā€, aldus Bert van de Kieft, bestuurslid Puur Zeewolde. ā€œWij hebben er alles aan gedaan om mensen te enthousiasmeren om aan te haken bij de zomeropening van Puur Zeewolde maar helaas lopen te veel organisaties aan tegen personele bezetting in dit Pinksterweekendā€, vult Lucienne Brons secretaris van Puur Zeewolde aan. De organisatie wil geen afbreuk doen aan het evenement door het nu te kleinschalig te organiseren. Derhalve richt de organisatie zich nu op de organisatie van een Beleef Puur Zeewolde in 2023 waarbij er dan weer volop uitgepakt zal worden. 

De partijen die zich aangemeld hebben worden uitgenodigd om aan te haken bij de Havendagen dat in het weekend van 22 tot en met 24 juli georganiseerd wordt. Dit belooft een extra groots evenement te worden met diverse nieuwe programmaonderdelen.

Meer informatie: www.puurzeewolde.nl  

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30