Archieffoto Nawaka
Archieffoto Nawaka (Foto: Jeroen E. Roos)

Nawaka opent deuren voor inwoners van Zeewolde en omstreken

Cultuur

ZEEWOLDE - Op zaterdag 13 augustus opent Nawaka 2022 haar deuren voor de inwoners van Zeewolde en omstreken. Zij zijn van harte welkom tijdens deze zogenaamde ‘burendag’ om een kijkje te komen nemen op Scoutinglandgoed Zeewolde.

Het Nawakaterrein is van 11.00 uur tot 17.00 uur open. “We nodigen inwoners van harte uit om eens een kijkje te nemen op het terrein en te ervaren wat Nawaka is!” Omdat er geen parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het Scoutinglandgoed Zeewolde is, wordt geadviseerd op de fiets te komen of om te parkeren in het centrum van Zeewolde. Vanaf daar rijden pendelbussen naar Scoutinglandgoed Zeewolde.

Tijdens de bezoekersdag zijn er activiteiten op de centrale markt, maar voor de rest is iedereen ‘vrij’ om familie, vrienden en belangstellenden te ontvangen. Het programma van de subkampen draait niet door. Er zijn alleen kleine activiteiten zoals een pingpongtoernooi en de scouts versieren de vletten voor de gondelvaart die avond. Bezoekers kunnen rondlopen over het terrein om een goede indruk te krijgen van wat Nawaka is. Bezoekadres is Nulderpad 5, Zeewolde.

Afbeelding