Afbeelding
Foto: Wim van Essen

Nieuwe voorstelling van Theaterkoor Puur!

Cultuur

ZEEWOLDE - Theaterkoor Puur! is terug van weggeweest. Op zaterdagavond 15 oktober om 20.15 uur speelt zij in Theater De Kluit haar nieuwe voorstelling ‘Puur! in de Bibliotheek’. 

In 2019 stond het Theaterkoor met de succesvolle voorstelling ‘Een Avond Puur! Theater’ voor het laatst op het podium. Niet alleen in Zeewolde, maar ook in Ermelo waar zij deze voorstelling speciaal voor medewerkers en vrijwilligers van het Willem Holtrop Hospice op de planken mocht brengen. 

Enthousiast begonnen de dames vervolgens aan hun volgende voorstelling, maar corona zette ook voor hen de wereld op z’n kop. De afgelopen jaren waren moeilijk. De zangeressen hebben afscheid moeten nemen van twee geliefde koorleden, de oefenmomenten waren schaars, maar de club bleef bij elkaar. En nu is het koor er bijna klaar voor om haar publiek opnieuw een mooie voorstelling te laten beleven. 

Tijdens de eerste helft van deze voorstelling nemen de dames de bezoekers mee in de dagelijkse gang van zaken in de bibliotheek die uiteraard met de Puur!-bril op bekeken wordt. “Vlak voor de pauze komt u te weten welke enorme eer deze bibliotheek te beurt is gevallen en wat u dus daarna te wachten staat.”
Zoals gewend van Puur! zullen liedjes en sketches elkaar afwisselen, waarbij de wisselwerking tussen de zangeressen er weer voor zal zorgen dat er genoeg te zien en te genieten valt.

“Heeft u er al zin in? Bestel uw kaarten dan snel via puurpost@gmail.com. Een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling is inbegrepen.”

Bij veel belangstelling zal zondagmiddag 16 oktober om 14.00 uur een tweede voorstelling gespeeld worden. 

Afbeelding
VV Zeewolde haalt met Ed Engelkes toptrainer in huis Sport 7 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 uur geleden
Nederlands Korfbalteam
Nederlands Korfbalteam tegen Regioteam in Het Baken: bestel nu je gratis ticket Sport 23 uur geleden