Afbeelding
Foto:

Chris Lemaire nieuwe Tambour-Maître van Blue Seals

· leestijd 1 minuut Cultuur Instagram

ZEEWOLDE - Achter de schermen draait hij al even mee om zich klaar te maken voor zijn debuut, maar vrijdagavond 2 juni was het dan zover! Vol bravoure en enthousiasme maakte de Arnhemse Chris Lemaire zijn debuut als nieuwe Tambour-Maître van Blue Seals. 

Chris Lemaire draait al vele jaren mee in de ‘Show, Mars en Percussie’ (SMP) sector, maar één ding had hij nog niet gedaan en dat was als eerste Tambour-Maître voor een korps lopen. Hij zag de vacature voor Tambour-Maître bij Blue Seals en schreef het bestuur aan.

“Tijdens het sollicitatie gesprek zagen wij een gedreven en ambitieuze man, die vol enthousiasme wilde beginnen bij onze mooie vereniging. Mede daarom dat we hem uitnodigde om kennis te maken met onze leden”, zegt voorzitter Jelle Oorbeek. Chris twijfelde geen seconde en ging op het aanbod in.

Blue Seals mocht vrijdagavond 2 juni als eerste korps het defilé openen tijdens de laatste avondvierdaagse avond in Lelystad. Dat hield in dat Chris gelijk moest laten zien wat hij in huis had. Na de Lelystadse burgemeester de hand te hebben gegeven, marcheerde Blue Seals op het nummer ‘Sway’ voor de eerste keer met Chris voorop weg en was het defilé geopend.

Blue Seals gaat vol vertrouwen met Chris de toekomst tegemoet en heeft al vele positieve reacties mogen ontvangen, vertelt Oorbeek. “Hij heeft uitstraling, enthousiasme en swing!”, zei een oud-lid tegen Oorbeek. “En dat is precies wat we zoeken”, sluit Oorbeek af.

Blue Seals is altijd op zoek naar enthousiaste leden. “Kom gerust eens een kijkje nemen tijdens onze repetitie op donderdagavond in De Richtingwijzer. Heb je wél interesse, maar heb je geen muzikale ervaring, dan bieden wij proeflessen aan. Ook kun je via onze eigen Muziek Academie een instrumentale opleiding volgen.” Meer informatie: www.blueseals.nl