Afbeelding
Foto: Erwin Budding

Winterfeest op het Almeerderstrand

Ingezonden

ALMERE - Stad & Natuur organiseert zaterdag 9 december op het Almeerderstrand voor de tweede keer het Winterfeest. Want waarom zou strandplezier alleen voor de zomer zijn? De locatie is sfeervol verlicht en er branden gezellige vuurtjes; voor jong en oud is er tussen 15.00 en 19.00 uur van alles te doen.  

Er zijn workshops sneeuwpoppetjes knutselen en vogelvoer maken. Ook kunnen bezoekers hun eigen scrub bereiden. Iedereen kan meedoen met de leukste oudhollandse spelletjes. En daarna is het tijd om te relaxen bij een mooi verhaal of een muziek- of theateroptreden. Ook kun je nog een eigen lichtkunstwerk maken! Wie lekkere trek heeft gekregen, kan boven het kampvuur een knapperig broodje bakken. Voor een winterfeesthap en glühwein kun je terecht in het restaurant.

Praktisch
Het Winterfeest is gratis toegankelijk, reserveren is niet nodig. De activiteiten zijn deels buiten op het strand, deels in tenten en deels in het atelier van StrandLAB, dus warme kleding is aanbevolen. 

Locatie van Stad & Natuur: Almeerderstrand aan de IJmeerdijk 1B.

Meer informatie: www.stadennatuur.nl/almeerderstrand

Afbeelding
Eerste plaats voor Tessa Schoots Rotterdam Taekon-do Cup Sport Instagram 14 apr, 23:45
V.l.n.r. Snel, Valero, Kraak, De Vries, De Prenter, Oostwouder, Van 't Loo, Blaauw, Bekkema, Van Meerveld, Razoux Schultz, Van Meerveld
De Snipers U22 veroveren kampioenstitel in 2e divisie na thriller met verlenging Nieuws Ingezonden Instagram 14 apr, 22:39
Afbeelding
Puntjes op de i van Zeewolde Kruist de Buizen Algemeen Instagram 14 apr, 22:29