Afbeelding

In gesprek over Regiotaxi en vraagafhankelijk openbaar vervoer

Ingezonden

ZEEWOLDE - Wat betekent vraagafhankelijk openbaar vervoer, zoals Regiotaxi Flevoland, voor de reiziger? Dat onderzoekt het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid. Voor dat onderzoek worden groepsgesprekken georganiseerd in Zeewolde.

Vraagafhankelijk ov is vervoer dat alleen rijdt op aanvraag van de reiziger: bijvoorbeeld een belbus of de Regiotaxi Flevoland. Maar wat betekent vraagafhankelijk ov voor de reiziger? Wat zijn de voor- en nadelen? Adviesbureau Mobycon organiseert voor dit onderzoek groepsgesprekken in Zeewolde. Daarin gaan reizigers die de Regiotaxi gebruiken of hebben gebruikt met elkaar in gesprek over de voor- en nadelen van vraagafhankelijk ov voor de reiziger.

De gesprekken zijn gepland op maandag 6 mei en zullen plaatsvinden in het gemeentehuis van Zeewolde. Er zijn twee sessies beschikbaar: de eerste van 15:00 tot 17:00 uur en de tweede van 19:00 tot 21:00 uur. Deelnemers krijgen een cadeaubon t.w.v. € 20.

Reizigers die gebruikmaken van de Regiotaxi Flevoland, of dit in het verleden hebben gedaan, worden aangemoedigd om deel te nemen en hun ervaringen te delen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via: https://nl.surveymonkey.com/r/GroepsgesprekRegiotaxiFlevoland of door te bellen met 015 214 78 99 of via onderstaande QR-code. 


 

Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 9 uur geleden
Afbeelding
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 13 uur geleden