Afbeelding
Foto: Eigen foto

Middagpauzegebed en Open Kerk in Open Haven

Kerk

ZEEWOLDE - Vrijdag 2 september 2022 start Open Haven om 11.45 uur met een kort Middagpauzegebed. Wisselend zullen voorgangers van de Protestantse Gemeente en de Parochie hier invulling aan geven.  

Er zijn een Bijbellezing, een korte meditatie en een lied en er wordt afgesloten met gebeden, aansluitend bij de actualiteit. Voor aanvang kunnen ook gebedsintenties worden opgegeven.

De volgende bijeenkomsten zijn op 7 oktober, 4 november, 2 december, 6 januari, 3 februari, 3 maart, 7 april, 5 mei en 2 juni. Info: trefpunt@pgzeewolde.nl of 06-51982531.

Op alle vrijdagochtenden staan de kerkdeuren wijd open! Van 10.00 – 12.00 wordt er gratis koffie geschonken. “Kom binnen, zomaar….. om elkaar te ontmoeten rond een kop koffie/thee. Of een goed gesprek. Samen of even apart met iemand om je hart te luchten, raad te ontvangen, hulp te vragen. Een luisterend oor, ruimte om een kaarsje aan te steken, een gebedsverzoek door te geven, een plek van rust. Een plek waar je ook terecht kunt als er zorgen zijn, als je er niet meer in je eentje uitkomt. Dat is allemaal te vinden op de vrijdagochtenden in Open Haven. Open Haven wil een plek bieden van aandacht. Een plek waar kerkdeuren open zijn.”
Er zullen gastheren/ gastvrouwen van de Parochie Sterre der Zee en de Protestantse Gemeente Zeewolde aanwezig zijn. “Van harte welkom.”