Afbeelding
Eigen foto

Gezellige online avondklok activiteit voor Flevolandse jongeren georganiseerd door politieke jongerenorganisaties

Politiek

FLEVOLAND - Het CDJA (Christen Democratisch Jongeren Appèl) Flevoland en de JOVD (Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie) Flevoland organiseren zaterdag 6 februari een online activiteit om samen met jongeren uit de gehele provincie een gezellige avond te beleven.

Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) deed onderzoek naar 7.500 studenten en concludeert dat één op de drie studenten zijn of haar leven tijdens de coronacrisis een onvoldoende geeft. Elise Hordijk, voorzitter CDJA Flevoland, vindt dat deze geluiden serieus moeten worden genomen. “Door middel van deze online activiteit, willen wij de Flevolandse jongeren een hart onder de riem steken om deze lastige tijd met de lockdown en avondklok door te komen.”

“Wij, jongeren, missen sociaal contact enorm. Ondanks dat fysieke ontmoetingen niet mogelijk zijn, is het belangrijk in contact te blijven met elkaar. Daarom organiseren we dé Flevolandse Avondklok Activiteit”, aldus Willemijn Vink, vicevoorzitter van JOVD Flevoland.

De avond is toegankelijk voor iedere Flevolandse jongere en start om 20.00 uur via het videoplatform Zoom. Deelnemers kunnen meedoen aan een online escaperoom of een pubquiz waarmee prijzen te winnen zijn. Elise Hordijk: “Meld je snel aan via de link in ons Facebookevenement https://www.facebook.com/events/868986607235949 en wees welkom!”