Afbeelding
SdW

Lijsttrekkersdebat gemeenteraadsverkiezingen Zeewolde live op TV te volgen

Politiek

ZEEWOLDE -  Om Zeewoldenaren te helpen een keuze te maken bij de gemeenteraadsverkiezingen wordt er op donderdagavond 10 maart a.s. een groot Lijsttrekkersdebat gehouden in The Lux. Het debat wordt live uitgezonden door de Lokale Omroep Zeewolde (LOZ). 

“Het is nadrukkelijk de bedoeling om er een actief en dynamisch debat van te maken’”, laten de organisatoren weten. “ We willen de Zeewoldenaren alle ruimte geven om mee te denken over de onderwerpen die in het debat aan bod moeten komen. Dit om te waarborgen dat het onderwerpen worden die echt tastbaar leven onder de bevolking.” 

Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor de verdere inrichting van het TV Lijsttrekkersdebat. Het is ook daarom dat de organisatie nu al alle Zeewoldenaren uitdaagt om inhoudelijke vragen en onderwerpen, die in enigerlei vorm onderdeel van het debat kunnen gaan uitmaken, in te sturen naar de organisatie. 

Vragen, onder vermelding van naam en telefoonnummer, kunnen ingestuurd worden via e-mail: politiekdebat@bedrijfskringzeewolde.nl .

Het debat wordt georganiseerd vanuit een samenwerking tussen het georganiseerde bedrijfsleven en de lokale media: Bedrijfskring Zeewolde, Vereniging Centrumondernemers Zeewolde en de stichting Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde enerzijds en de Lokale Omroep Zeewolde, Zeewolde Actueel en Blik op Zeewolde anderzijds.

“Noteer de datum van het debat vast in uw agenda, want u wilt dat zeker meemaken!”

Meer informatie volgt in de komende periode.