Jeugdraad gaat in debat
Jeugdraad gaat in debat Eigen foto

Verkiezingsdebat Jeugdraad en lijsttrekkers

Politiek

ZEEWOLDE - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaat de Jeugdraad van Zeewolde op woensdag 16 februari a.s. om 19.00 uur in The Lux in debat met de lijsttrekkers van de verschillende politieke partijen in Zeewolde. 

De jeugdraad bestaat uit 22 leerlingen van de 11 basisscholen in Zeewolde. Van iedere school zit er een afgevaardigde uit groep 7 en uit groep 8 in de jeugdraad.

Verkiezingsprogramma
De jeugdraad heeft haar eigen verkiezingsprogramma geschreven. De jeugdraadsleden willen Zeewolde graag mooier, leuker en veiliger maken. Omdat er gemeenteraadsverkiezingen aankomen, laat de jeugdraad in haar verkiezingsprogramma haar eigen standpunt duidelijk horen. De jeugdraad vindt vijf onderwerpen belangrijk voor de jeugd in Zeewolde, daarom komen die in het programma aan bod. De vijf onderwerpen zijn: zorg en welzijn, mobiliteit, veiligheid, onderwijs en cultuur, sport en recreatie.

Livestream
Vanwege de coronamaatregelen mag er helaas geen publiek bij het debat aanwezig zijn. Het debat is live te volgen via de Lokale Omroep Zeewolde.

Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 29 apr, 17:27
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 29 apr, 17:02
Afbeelding
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 29 apr, 13:00