Afbeelding
Saskia de Wijk

Sportcentrum Next Level en Level One officieel geopend

Sport

ZEEWOLDE - Met de onthulling van het logo is het nieuwe sportcentrum Next Level Healthclub en Level One Fitclub aan de Corridor zaterdag 11 januari onder grote belangstelling geopend. Vanwege de grote stroomstoring in Zeewolde en omstreken, was het nog even spannend of het feestelijke moment wel door kon gaan, maar gelukkig ging net op tijd het licht weer aan.

Met een glaasje vers sap werd er samen met de eigenaren Jeroen Visser en Edwin de Vries getoost op een goede toekomst. Jeroen: “ Er is veel veranderd in deze branche. Dan ga je op zoek naar oplossingen. Ik heb veel mensen gesproken en veel adviezen gehad. Behalve een: zoek de samenwerking en dat is nu precies wat wij gedaan hebben. We zijn nu drie maanden running. Wat we nu al hebben gerealiseerd, en we zijn nog niet klaar, is al zo veel meer dan dat we allebei apart hadden kunnen doen. Nu al duidelijk is dat de samenwerking een goede succesformule is.”

Afbeelding
Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 29 apr, 17:27
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 29 apr, 17:02
Afbeelding
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 29 apr, 13:00