Afbeelding

Kabouter Hockey

Sport

ZEEWOLDE - Ja, het is echt waar: er lopen kabouters rond bij de Hockey Club Zeewolde! Laatst is er een gezien op het mooie blauwe hockeyveld. Hij was daar aan het rennen, van de ene naar de andere kant van het veld. Toen kwam er nog een kabouter. Ze gingen samen met een bal overgooien en even later waren ze samen heerlijk aan het sporten!

Toch maar eens navragen bij de Hockey School van de Hockeyclub uit Zeewolde; daar wisten ze te vertellen dat je mee kunt doen met de kabouters. Wil je lekker bewegen, rennen en samen spelen, allerlei leuke spelletjes doen, dan kan dat vanaf nu bij de Hockey Club Zeewolde. Elke zaterdag om 9.30 uur komen de kabouters bij elkaar. Na een uurtje kunnen de kabouters weer opgehaald worden. Dit in verband met de Corona-maatregelen. Mochten hier aanpassingen op komen, dan wordt dat tijdig gecommuniceerd.

Elke zaterdagmorgen staat bij Hockeyclub Zeewolde een enthousiast team klaar om de kabouters te verwelkomen. Meedoen met kabouterhockey kan al vanaf 3,5 tot 6 jaar. Aanmelden kan via de website: www.hczeewolde.nl (onder het kopje ‘aanmelden’ kun je je opgeven voor kabouterhockey) of via de e-mail hockeyschool@hczeewolde.nl onder vermelding van naam kind, naam ouder, e-mail ouder en telefoonnummer.

Dit sport-, spel- en beweegplezier kost slechts €12.50 per maand. De 1e maand is gratis en tijdens de zomermaanden gaat kabouterhockey gewoon door!

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 20 minuten geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 2 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 2 uur geleden