Trailrun in Zeewolde
Trailrun in Zeewolde brugmedia.nl

Trailrun in Zeewolde

Sport

ZEEWOLDE - Zeewolde Atletiek organiseert op zaterdag 24 oktober opnieuw een unieke trailrun. De route voert door het afwisselende bos en strandgebied ten zuiden van Zeewolde. De vele singletracks voeren langs verborgen vennen, grasgebieden, bos, heuveltjes en zand.

Er is keuze uit een afstand van 10 of een 22 km. Beide routes zijn uniek; je komt als loper niet twee keer langs dezelfde plek. Voor de 10 km wordt een maximum tijd van twee uur aangehouden, voor de 22 km drie uur. De routes zijn bewegwijzerd maar eveneens beschikbaar als GPX bestand.
Het aantal deelnemers is gelimiteerd op honderd deelnemers. Hierdoor zal het evenement een kleinschalig, informeel karakter krijgen en is er alle ruimte om binnen de richtlijnen m.b.t. Corona te blijven. Douches en kleedruimte zijn aanwezig. Onderweg is er één verzorgingspost, met o.a. water, thee, energiedrank en versnaperingen.

Zowel de 10 als de 22 km start om 10.30 uur. De start en finish zijn nabij het restaurant van de RCN Zeewolde. Inschrijven kan vanaf 9.30 uur. Goed voorbereid van start? Doe mee met de trailrun trainingen! Kijk voor meer info en aanmelding op www.zeewolde-atletiek.nl. Daarbij geldt: vol = vol.