Afbeelding
Eigen foto

Tijn van Bruggen wint 4x4-competitie van februari

Sport

ZEEWOLDE - Met 41 bijeen gespeelde punten is Tijn van Bruggen winnaar geworden van de 4x4-competitie van februari. De tweede prijs werd gedeeld door Jake Brink en Siem Joustra, die allebei tot een totaal van 37 punten kwamen. De derde prijs werd gedeeld door Roan van Beinum en Isaiah van Aken, die allebei 36 punten verzamelden. 

De 4x4-competitie wordt elke vrijdagmiddag gespeeld bij Voetbalvereniging Zeewolde. De opzet is om de jonge voetballertjes spelenderwijs in verschillende samenstellingen drie partijen van vijftien minuten te laten spelen. Op deze manier leren ze in kort tijdsbestek veel andere kinderen kennen. Aan het einde van elke maand worden de in de verschillende partijtjes verzamelde punten opgeteld. De prijsuitreiking vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand.

Vanwege de winterse omstandigheden halverwege de maand februari werden er alleen wedstrijden gespeeld op vrijdag 5, 19 en 26 februari. Het maximale aantal punten dat de jongens en meisjes konden scoren was daarom 45. 

Vrijdag 5 maart begint de 4x4-competitie van maart, die hopelijk liefst vier speelrondes kent. Extra veel punten te verzamelen dus!