Afbeelding
Run for Kika

Vier de start van de lente met KiKa

Sport

ZEEWOLDE - Vanaf aanstaande zondag trekken ruim 1530 deelnemers de hardloopschoenen aan om in actie te komen voor KiKa tijdens Run for KiKa Lente Fit. Jong en oud gaan vanuit huis de uitdaging aan om 21 km te rennen in 10 dagen in de strijd tegen kinderkanker. Op welke manier en wanneer ze dat doen bepalen ze zelf. 

Run for KiKa Lente Fit is voor iedereen, want jij bepaalt op welke manier je tussen 21 en 31 maart de 21 km rent. Loop bijvoorbeeld iedere dag 2 km, drie keer 7 km of in één keer de volledige 21 km. Stippel je eigen routes uit met de eRoutes app en plan wanneer je gaat rennen. Geef jezelf een energieboost en daag vrienden, familie en collega’s uit om samen de uitdaging aan te gaan tijdens Run for KiKa Lente Fit. 

Kom nu in actie
“Tijdens alle Run for KiKa edities lopen enthousiaste individuele deelnemers en teams mee voor alle kinderen met kanker of voor iemand in het bijzonder”, aldus Rick de Haan namens Run for KiKa. “Fantastisch om te zien dat er juist in deze tijd weer mooie initiatieven ontstaan om geld in te zamelen voor KiKa. Dankzij hun optimisme, sportiviteit, enthousiasme en vooral motivatie is er al ruim €165.000,- opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker.”

Start
Oprichter van KiKa, Frits Hirschstein, geeft komende zondag om 10.00 uur het officiële startschot van Run for KiKa Lente Fit. Uiteraard mag iedereen zelf bepalen wanneer ze aan hun uitdaging beginnen.

Deelname is gratis!
Inschrijven kan gratis via www.runforkika.nl. . Ren vanuit huis en houd je aan de actuele RIVM-richtlijnen. 

Meer informatie en aanmelden kan via www.runforkika.nl