Afbeelding
Eigen foto

Zeilen in een Splash of Laser: ook iets voor jou?

Sport

ZEEWOLDE - Na een lange winterstop gaat de Watersportvereniging Zeewolde vanaf 28 maart weer van start met de trainingen voor Splashzeilers en Laserzeilers.

Ben je minimaal 15 jaar en heb je de beschikking over een Splash of Laser? Of heb je zelf zo’n mooie boot, maar komt het er niet van om er mee te gaan varen? Of zeil je wel eens maar zou je de lat best hoger willen leggen? “Sluit je dan aan bij ons team”, aldus WVZ, “ want wat is er nou leuker dan op zondag met meerdere zeilers door een professionele trainer gecoacht te worden om zo nog beter te leren zeilen. En dan ook nog eens lekker “rondjes raggen rond de boeien” om te kijken wie van jullie de snelste is. Misschien vind je het zelfs zo leuk dat je mee wil gaan doen aan de landelijke wedstrijden. Wij kunnen je hierover alles uitleggen.”

Dus wil je zeilen, meld je dan aan en ga lekker het water op met WVZ! Uiteraard worden alle corona-maatregelen in acht genomen. 
Heb je interesse of wil je eerst wat meer weten, stuur dan een mailtje naar splashteamwolderwijd@gmail.com met je naam en telefoonnummer. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.