Afbeelding
Unsplash

Zin in badminton?

· leestijd 1 minuut Sport

ZEEWOLDE - Op de camping of in de tuin lekker gebadmintond en zin om dat vaker te doen? Badmintonclub Zeewally verwelkomt graag nieuwe senior- en jeugdleden. 

Vanaf dinsdagavond 31 augustus gaat het seizoen weer van start en kan er volop gespeeld worden. En of je nu junior of senior bent, recreatief een shuttletje wilt slaan of mee wilt doen met de competitie, de club heet je van harte welkom. “De eerste maand speel je gratis mee, zodat je rustig kunt bekijken of je het naar je zin hebt. En een racket? Ze liggen voor je klaar! Veiligheid staat voorop dus voldoen we aan alle COVID19 regels”, laat de club weten. 

Jeugd
Voor de jeugd is er op dinsdagavond tussen 18.30 uur en 20.00 uur in het Baken competitietraining onder leiding van een professionele trainer. Op zaterdag is de Zeewolderhoek (nabij De Verbeelding) vanaf 09.00 uur voor de jeugd gereserveerd. Kinderen zijn vanaf 6 jaar welkom en spelenderwijs wordt het plezier in badminton bijgebracht.

Senioren
Voor seniorleden staan de netten vanaf 20.00 uur op dinsdagavond in Het Baken en donderdagavond in de Zeewolderhoek opgesteld. Op beide avonden kan er recreatief gespeeld worden, maar op dinsdag wordt er ook competitietraining gegeven.

Voor beginnende recreanten is er een beginnerstraining om de spelregels, diverse slagen en fijne kneepjes te leren. Voor de doorgewinterde recreanten wordt er middels een afhangsysteem gespeeld. “De ervaring leert dat nieuwkomers al heel snel in de groep worden opgenomen. Regelmatig zijn er gezellige toernooien zoals het jaarlijks Mini-Max toernooi en het Kersttoernooi. Speelavonden die naast wedstrijdplezier ook voor veel gezelligheid zorgen”, aldus voorzitter Javier. “Er zijn rackets voldoende beschikbaar om ’n shuttletje mee te slaan. Nieuwkomers krijgen een buddy die ze snel wegwijs maakt in het oh zo leuke spelletje en de vereniging.” Wel zin in, maar nog geen ervaring? “Gewoon komen, zo is namelijk iedere badmintonner begonnen!”

Meer info via www.zeewally.nl (aanmelding proefles), of stuur een e-mail naar  voorzitter@zeewally.nl

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56