Jan van de Bovenkamp
Jan van de Bovenkamp Eigen foto

Monsterscore op dorpsgrachten!

Sport

ZEEWOLDE - Afgelopen zaterdag werd de jaarlijkse G & E regiowedstrijd gevist. Dit keer waren de Spiekvaart, waar met de feeder gevist mocht worden, en twee sectoren op de dorpsgrachten waar alleen de vaste hengel methode kon worden gebruikt, het strijdtoneel. Aan deze wedstrijd deed maar een Zeewoldenaar mee, t.w. Jan van de Bovenkamp.

Met ruim 14 kilo werd de sector op de Spiekvaart gewonnen door de heer D. Jager. Je zou denken dat dit water de totaalwinnaar zou opleveren maar dat was niet het geval. De heer H. Schluter uit Nieuwegein wist 10 kilo 100 gram uit sector B te vangen en won zijn sector.

In vak A zat Jan van de Bovenkamp en hij wist bijna 25 kilo te vangen om zodoende de totaalwinnaar te worden en zijn naam voor de tweede keer op de wisseltrofee te laten pronken.

Afgelopen weekeinde was er, na op zaterdag een individuele Nationale titel dames voor Fabienne ter Horst en de tweede plaats voor Jan van de Bovenkamp bij de heren, ook nog eens een schitterende vierde plaats bij de NK Feedervissen voor Patrick van de Bovenkamp.

Hengelsportvereniging Ons Stekkie Zeewolde scoort er dus lustig op los. De grote nachtwedstrijd die op 25/26 september op het programma staat zal zeker ook weer een mogelijkheid om te kunnen scoren opleveren.