Afbeelding
Eigen foto

3e editie Rollercoaster Run to Fight Cancer

Sport

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 9 juli 2022 organiseren Stichting Fight cancer en Walibi Holland de derde editie van de Rollercoaster Run to Fight Cancer. Deelnemers rennen een parcours met drie achtbanen op de route en laten zich voor deze bijzondere prestatie sponsoren om geld op te halen voor kankeronderzoek. De inschrijving voor de run is vandaag officieel geopend via www.rollercoasterrun.nl

Nieuw dit jaar is een speciale Family Run waarbij kinderen (8 t/m 12 jaar) samen met hun ouder, voogd of ander familielid kunnen deelnemen. Business Team kunnen mee doen aan de Business Run, een mooie teambuilding activiteit waarbij werknemers ook bijdragen aan een goed doel.

Deelnemers aan Rollercoaster Run to Fight Cancer zamelen met deze fun run zoveel mogelijk geld in voor onderzoek en dragen zo bij aan de missie van Fight cancer: toewerken naar een wereld waarin kanker hopelijk in de toekomst geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Met de donaties die worden opgehaald, wordt baanbrekend kankeronderzoek gefinancierd. In de eerste editie werd ruim €32.000 opgehaald. De tweede editie bracht €56.000 op.