Afbeelding
Eigen foto

Al 35 jaar bridgen in Zeewolde

Sport

ZEEWOLDE - Dit jaar bestaat Bridgeclub Zeewolde 35 jaar. Zaterdag 9 april werd dit uitbundig gevierd. Natuurlijk met een bridgecompetitie, maar ook met een gezellig feest hierna.

Er werd ook teruggeblikt op de verstreken jaren. Door de vele vrijwilligers is de club geworden tot wat hij nu is, een bloeiende vereniging rondom een boeiend spel.

Voorzitter Pieter van Barneveld zette Freek Löhr, die al 10 jaar penningmeester is, en Gerrit Bouwland, al 20 jaar lid van de technische commissie, extra in het zonnetje.

Bridgen is een kaartspel waarbij samenwerken en tactiek een belangrijke rol spelen. Het is een uitdagend spel, altijd verrassend en enerverend.

Bridgeclub Zeewolde staat bekend om zijn gezelligheid en gastvrijheid, Nieuwe leden zijn dan ook van harte welkom. De speelavonden worden gehouden op maandag en donderdag in Grand Café de Buren in Zeewolde. Spelen bij de bridgeclub levert nieuwe inzichten op, afwisselende tegenstanders, een gezonde onderlinge wedijver, maar vooral vele gezellige avonden!

In samenwerking met Ruud Verhoef (r.e.verhoef@gmail.com) worden ook beginnerscursussen gegeven en de doorstroming naar het bridgen in clubverband begeleid.

Meer informatie: www.24049.bridge.nl, e-mail: secretaris@bczeewolde.nl

Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56
Afbeelding
Zeewolde Kruist de Buizen zorgt op Koningsdag voor verbinding Algemeen 21 apr, 14:28